Tuesday, March 19, 2013

Eyelash tutorial!

Last Sunday, I was going home by bus from the city centre and I noticed this woman who had a shitload of make-up on her face. Also, she had these HUGE eyelashes in her eyes, and she had done every single thing wrong with them.... SO WRONG. I just wanted to step out at the same bus stop as she did, shake and slap her and give a several hour lesson about how to put on your fake eyelashes RIGHT.

I should have taken a picture of the girl, she looked so hideous... First of all, she had put too much mascara on her own eyelashes, they were all clumpy .__. Second, the glue.... oh my god the glue ;____; She had used too much of it, and she hadn't covered it afterwards!! So, basically, it looked like she had a huge amount of SNOT in her eyes. *shivers* Third, she had also put mascara on the fucking FAKE EYELASHES. WHAT!?!? You're not supposed to do that ;_____; That woman looked like a fucking .... I'm speechless.... Also, I could see that she was going home from gym. Who the fuck puts on fluffy party eyelashes to GYM?? ahhhh this lovely world of retards.....

I was so terrified that I decided to make my own tutorial how to do these things RIGHT. Also, many people have asked how do I do that, and I have also received many other questions about them. I hope this tutorial answers to some of the people's questions.

In fact, putting on fake eyelashes is not that hard, really. In this tutorial I show you 4 easy steps to put on fake eyelashes to your eyes. If you have never used fake eyelashes before, it won't be prefect the fist time, but remember: Practise makes perfect!



Lol, look at my lovely derpy face in the thumbnail XD

16 comments:

  1. Mä voisin kattoa ikuisuuden ihmisiä, jotka meikkaa. Se on niin rauhottavaa. :D

    ReplyDelete
  2. thank you so much for the tutorial! :D I bought a couple of awsome fake eyelashes and then I found out that I have no idea how to properlly attach them to well ... myself XD and also which glue is the best?

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welcome! It's nice that I could help you! ^^
      My personal favourite was this black glue I bought once. Unfortunately, it was many years ago so I can't remember where I bought it, or what was the name of it -________-;; But if you are able to buy black glue somewhere, please do! It's the best if you use black eyeliner.

      Delete
  3. öööööööööööööööööööäöäöäöh. mun pitää olla nyt vähä eri mieltä ja sanoa että kyllä itse asias sitä ripsaria laitetaan viä tekoripsiinki. toki tääki on vähä sellanen juttu mitä mäkää en ite tee aina, mut niin se oikeasti kuuluis tehä. Kevyesti vaan niin sillä saa ne omat ripset viä paremmin "sekoittumaan" niihin tekoripsiin. Toinen asia on että suositeltavaa on myös käyttää ripsentaivutinta niin ne omat ripset ei vammasesti "tökkää" suoraa eteenpäin ku kuitenki tekoripset on taivutetut (erottuu selvästi omat ripset jos ei taivuta). Kolmas asia on että ite tekisin sen liiman jämien peittämisen nestemäisellä kajaalilla. Paljo helpompaa ku rajauskynällä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aijaa o_O Ite en oo koskaan tykänny missään nimessä laittaa tekoripsiin jälkeenpäin ripsiväriä, mun mielestä ne menee nopeammin huonoksi silleen >__< Tää on vissiin makuasia :D Mutta ripsentaivuttajasta ja nestemäisestä kajaalista oot oikeessa. Ite vaan oon ihan perkeleen laiska käyttään sitä ja tuntuuki etten mä sitä varsinaisesti tartte. Ja nestemäinen eyeliner varmasti sopii paljo paremmin, mutta mä välttelen sitä koska en osaa käyttää sitä ollenkaa XD

      Delete
  4. Tää on kyllä vähä sellanen kakspiippunen juttu että minkälaisia ripsiä käyttää/mihin tarkotukseen ja että miten niitä sitten pitäis käyttää.

    Joskus kun tuli käytettyä tekoripsiä enemmän ja vähemmän niin tapasin kans käyttää niihin ripsiväriä(johtuen siitä että ne sulautu paremmin omiin ripsiin) ja ripsientaivutinta koska käytän sitä aina muutenkin maskaran yhteydessä. Toki, käytin sellasia perusmustia joiden ideana oli vaan oikeastaan saada näyttämään ripset pidemmiltä/tuuheammilta ja yleensä nakkasin ne roskiin käytön jälkeen. Ja tässä asiassa tullaan tietty siihen että jos maksaa ripsistään enemmän kuin sen 2€ ja tahtoo käyttää niitä vielä uudestaankin niin pitkäikäisyyttähän se tottakai lisää jos ei ala sotkemaan niitä maskaroilla ja pesemään välissä(sekin on kokeiltu mutta itse sain aika klönttisen ja epämääräisen lopputuloksen). Mutta oon ollut aina laiska tekoripsien suhteen ja nyt kun pääsin ripsienpidennyksien ihmeelliseen maailmaan niin en käytä sitäkään vähää kun ne on päässä 24/7. Tällainen laiskan ihmisen vaihtoehto:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D totta.
      Ripsien pidennykset on kyllä nätit, mutta ite en sellasia halua koska ne olis mulla vähä liian dramaattiset ja tuuheat arkikäyttöön. Tossa tutoriaalissa laitoin tahallani tollaset armottomat tupsut että näkee eron, arkena en todellakaan käytä noita :D Parilla kaverilla on ripsien pidennykset ja oonki niiltä kyselly että mikä on lyhyin mitta niissä, ja seki kuulosti vähä liian pitkältä niin oon heivannu koko jutun >__<

      Delete
  5. Tosi kiva video, tykkäsin musiikistakin! :) Miulla tulee harvemmin käytettyä tekoripsiä, lähinnä tanssiesityksiin, kun tarttee muutenkin meikata vahvemmin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! ^^ ite oon niiden suurkuluttaja :DDD

      Delete